/
  • Basis Workshop Schminken

   facepaint schminken

   Met deze cursus leer je in 4 lessen van ieder 2,5 uur de beginselen van het schminken, materiaalkennis, techniek en nu ga je ook werkelijk aan de slag om te schminken. Jullie oefenen op elkaar en wisselen halverwege om. Je wordt al doende ondersteund, zodat jouw creatie er zo gaaf mogelijk uit komt te zien, ook het gebruik van glitters en sjabloons wordt uitgelegd. 

   De workshop wordt afgesloten met een demonstratie van een design, dat je met de net geoefende technieken en materialen heel gemakkelijk kunt maken.

   Cursisten kunnen tegen aantrekkelijke prijzen starterspakketten en andere produkten bestellen bij www.noddies.eu, waar ze over de volledige eerste bestelling een korting van 5% ontvangen. Noddies voorziet iedereen van kundige informatie over producten, en zorgt voor een razendsnelle levering, zodat cursisten ook direkt kunnen beginnen met oefenen.

   Om in te schrijven, stuur een bericht via het contactformulier. Na ontvangst van het inschrijfgeld is je plaats gereserveerd. Niet opdagen geeft geen recht tot restitutie.


   De locatie is 2e Haagstraat 40 ('t Patronaat) in Helmond.

   Parkeren is gratis.