• Facepaint / Schminken

 • Schminken kinderen carnaval
 • Kinderen vinden het gewèldig om een rol in hun fantasiewereld te spelen. Schminken is zó'n dankbare aanvulling daarin!

  Kinderfeest(je) - Bedrijfsfeest - Opening - Straatfeest - Doopfeest - Bruiloft - Receptie - Open Dag - Carnaval - Pasen - Halloween - Sinterklaas - Kerst

  Zowel particulier als zakelijk kan Bodyon bij uw feest(je) of evenement de kinderen omtoveren eventueel in thema, zodat zij heerlijk in hun fantasiewereld kunnen spelen. Het is natuurlijk fijn als zij zich ook vermaken! Binnen enkele minuten worden ze helemaal omgetoverd in dierensnoetjes of fantasiefiguren met door de kinderen gekozen kleuren en glitters. U zult zien dat in no-time de hele kinderschare zich bij de schmink heeft verzameld!

  Combinatie:
  Indien gewenst kan het schminken in combinatie met glittertattoos, of airbrush-tattoos zodat kinderen kunnen kiezen.

  Een uitvoering, show, talentenjacht, feest of festival met typetjes, creaties of figuranten, ook dit kan d.m.v. theatergrime versterkt worden. Met name het gezicht kan bepalend zijn of het plaatje klopt of niet!

  Wij werken met schmink op WATERBASIS of indien gewenst (bijvoorbeeld voor een pool party of een onder water-fotoshoot) tegen meerprijs airbrush met een hybride paint op ALCOHOLBASIS. De schmink blijft dan (zonder wrijven) ook onder water mooi.

  Deze beide varianten verstoppen de poriën niet. Het is veilig voor de huid en kan met water en zeep verwijderd worden! Afhankelijk van de sterkte van het pigment kan ooit een waasje achterblijven. Dit  kan geen kwaad en verdwijnt na een volgende wasbeurt. Voor het verwijderen van schmink op waterbasis wordt aangeraden om éérst met babyshampoo (prikt niet in de ogen) een schuim te maken, met dit schuim de hele schmink in te wrijven en dàn pas met lauw water afspoelen. Gebruik géén warm water, aangezien poriën dan openen en pigment vasthouden, al kan ook dit geen kwaad en verdwijnt dit na een volgende wasbeurt!

  De hybride (op alcoholbasis) airbrushverf kunt u met geparfumeerde (dus met alcohol) vloeibare zeep verwijderen. Volledig inwrijven en zodra de verf goed gemengd is, dit afspoelen/poetsen. Ook kan direct alcohol gebruikt worden (nooit meer dan 70%).  Voor gezicht echter wordt vloeibare zeep aangeraden, aangezien de huid gevoeliger is en sneller uitdroogt door alcohol. 

  Halloween:
  Voor totale gedaanteverwisselingen kunt u ook hier terecht om zo eng mogelijk te worden, al of niet met gebruik van latex, prosthetics, filmbloed en dergelijke. De materialen hiervoor zijn anders dan bij schminken gebruikt worden. Aangezien de wensen per persoon anders zijn, liggen de tarieven ook anders.

  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!