• Bodypaint

 • Bodypaint mermaid zeemeermin
 • Bodypaint

  Alléén discreet. (D.w.z. mèt string!) 

  Particulier:
  S
  taat een bodypaint op uw bucketlist? In overleg met u maken we een hele mooie bodypaint, welke na afloop gefotografeerd kan worden, zodat u een blijvende herinnering heeft. Ook kunt u een bodypaint inclusief fotoshoot cadeau geven. 

  Zakelijk:
  Maar ook voor een evenement, opening, feest, vrijgezellenfeest of reclamestunt, (bijvoorbeeld een stand op een beurs) is een bodypaint een goede "eye-catcher". Het is mogelijk om d.m.v. een bodypaint reclame te maken voor uw bedrijf (door een vooraf gepaint model - meerdere modellen kan ook - bijvoorbeeld te laten flyeren). Maar ook het proces van de paint kan juist als eye-catcher dienen. Ook een gedeeltelijke bodypaint is mogelijk natuurlijk. Zelfs de verdere aankleding hiervoor kan in overleg georganiseerd of gemaakt worden.

  Heeft u een idee, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Ook voor goede representatieve modellen kan worden gezorgd (natuurlijk ook tegen vergoeding).

  De bodypaint wordt gemaakt met huidveilige schmink op waterbasis of in het geval het langer houdbaar moet blijven op alcoholbasis. Deze beide varianten verstoppen de poriën niet en zijn niet schadelijk voor de huid.

  Het model kan dus zonder problemen een hele dag gepaint rondlopen. De huid blijft gewoon ademen. De bodypaint kan met water en zeep verwijderd worden! Bepaalde kleuren bevatten meer pigment dan anderen en kunnen in eerste instantie een waasje achterlaten na het afwassen. Dit is totaal niet schadelijk en zal na een volgende wasbeurt verdwenen zijn.

  Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op. Dit verplicht u helemaal tot niets!