/
  • Intro workshop

  • Je kent dat wel: Je komt op een evenement waar iemand zit te schminken, je kinderen vinden het he-le-maal geweldig en jij denkt: "Ik wil dat ook kunnen, maar ik weet niet of het iets voor mij is?" 

   Dít is de kans om een keer te mogen proeven van het schminken, en uit te vinden of je de basiscursus wil volgen!

   Je snuffelt als het ware een beetje aan alle aspecten van het schminken, het gebruik van spons, penseel, sjabloon, glitter en hoe je met simpele technieken al snel een leuk resultaat kunt toveren.

   Aan het eind van deze cursus krijg je een demonstratie van een jongens- en een meisjes design, die je met deze zojuist geleerde technieken na enige oefening zelf kunt maken. 

   Wedden dat je het zó leuk vindt, dat je een volledige cursus wilt volgen? 

   Deze workshop duurt 2,5 uur.

   Cursisten kunnen tegen aantrekkelijke prijzen starterspakketten en andere producten bestellen bij www.noddies.eu, waar ze voor de eerstvolgende bestelling een kortingscode van 10% ontvangen. Noddies voorziet iedereen van kundige informatie over producten, en zorgt voor een razendsnelle levering, zodat cursisten ook direct kunnen beginnen met oefenen.

    

   Na betaling is je plaatsje gereserveerd. Niet opdagen geeft géén recht tot restitutie. Alléén bij een geldige reden kan besloten worden om de les bij een volgende workshop in te halen.

  • Schrijf je hier in voor deze workshop/cursus. We nemen z.s.m. contact met je op.

   Versturen