• Glitter-Tattoos en Festival Glitter

 • glittertattoo bloem
 • Glitter tattoos

  blijven eeuwig in trek en zijn per evenement op aanvraag aan te passen, eventueel zelfs custom made ontwerpen (meerprijs). De glittertattoo wordt gezet met een speciaal daarvoor bedoelde huidlijm en cosmetische glitter. Niet te verwarren met de hobby-glitter in de knutselwinkels. De glittertattoo blijft afhankelijk van het huidtype en voorzichtigheid ongeveer 5-7 dagen mooi.

  Voor het verwijderen van de glittertattoo kunt u een wattenschijfje met baby- of massageolie gebruiken. Even goed in laten trekken en dan wegvegen. Wilt u het sneller verwijderen of zijn er hardnekkig plekjes, dan kan dat met alcohol (max. 70%). Bij een kinderhuid wordt olie aangeraden (deze huid is gevoeliger).

  Combi:
  Op een feestje of evenement zijn Glittertattoos heel goed te combineren met Airbrush tattoos en schminken.

   Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 • Festival-Glitter

  Een regelrechte hit op festivals! 

  De festival-glitter kan in het gezicht, decolleté, armen, benen en in de haren aangebracht worden.

  Het is een huidvriendelijke gel met cosmetische glitter met allerlei verschillende vormen en kleurstellingen door elkaar. Dit geeft met zonlicht erop een extra feestelijk effect! Kleuren worden naar wens opgebracht. Allerlei mogelijkheden. Deze glitters worden ook in combinatie aangebracht met de Festival Stickers, welke ook hier verkrijgbaar zijn. 

  De festival-glitter is te verwijderen met water.

  (Het is niet te verwarren met de glitter-tattoo, welke met huidlijm aangebracht wordt).