• Bellypaint

 • Van harte gefeliciteerd! U (of iemand die u kent) verwacht een baby!

  U wilt:

  ·         een mooi aandenken aan uw mooie zwangere buik?
  ·         een bellypaint op locatie voor een babyshower?
  ·         een leuk en origineel idee voor op het geboortekaartje?
  ·         iemand verrassen met een bellypaint-cadeaubon?

  Dan bent u aan het juiste adres!

  Een bellypaint is een buikschildering die vaak tussen de 32e en de 36e week van de zwangerschap gemaakt wordt. Dit omdat dan de ronding van de buik op haar mooist is en de ongemakken meestal nog niet al te veel zijn. Dit gebeurt met schmink op waterbasis. Deze schmink is veilig voor zowel uw huid als voor uw baby. Met water en zeep is de schmink gemakkelijk te verwijderen, en wanneer u de bellypaint nog wilt showen, dan kan deze tijdelijk gefixeerd worden, zodat de paint niet direct afgeeft of uitloopt. Niettemin is deze daarna simpelweg met water en zeep te verwijderen.

  Vóórdat u deze weer gaat verwijderen, kunt u nog kiezen voor een fotoshoot, waarvan 5 foto's 
  worden bewerkt. U ontvangt dan bìnnen 1 week de foto's via WeTransfer. U kunt zelf uw favoriet(en) bepalen en deze laten afdrukken op het materiaal en formaat van uw eigen keuze.

  Wanneer u zelf al een idee heeft, kunt u dit vooraf aangeven zodat wij een ontwerp daarvoor maken. Heeft u dit niet, dan willen wij u graag daarbij helpen. Elke opdracht is voor ons een leuke uitdaging!

  In het geval de paint op locatie moet gebeuren, zorgt u voor een makkelijke stoel waarin u zelf (of de zwangere dame) comfortabel kunt/kan zitten, en waar de painter met een stoeltje gemakkelijk bij de buik kan.

  Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op! Dit verplicht u helemaal tot niets!